Home Sweet Home Nieuwsberichten

Afbeelding Nieuwsbrief 2785

16/3/2023Nieuwsbrief

Hier weer wat nieuws uit Oeganda. Er komt heel veel werk bij kijken om in Oeganda een officiële NGO te zijn. Deze maand kwamen we om in het kantoor werk voor de organisatie. Heel veel papierwerk. Als je het hier over papierwerk hebt dan kun je in dezelfde zin ook corruptie zeggen. We moeten altijd strijden tegen de corruptie. Veel bezoekers vragen of we steun krijgen bij ons werk in Oeganda. Dit is helaas niet zo en we moeten juist veel geld betalen om te mogen bestaan. We hebben gelukkig een heel goed team om ons heen.

Lees verder
Afbeelding Nieuwsbrief 2785

14/11/2022Nieuwsbrief

Op dit moment geven wij de moeders van het ondervoedingshuis les in Farming god’s way. Een manier waarop ze op een betere en goedkopere manier meer en gezonder eten op tafel kunnen zetten en waarmee ze zelfs nog een inkomen kunnen krijgen.

Lees verder
Afbeelding Nieuwsbrief 2785

14/9/2022Nieuwsbrief

Is het niet grappig dat we altijd kunnen zeggen dat we druk zijn. Is het een mind set? Zijn we echt zo druk? Kunnen we ons minder druk voelen door grenzen te stellen? Wat kunnen we laten vallen en wat niet? Welke keuzes maken we zodat het allemaal niet te veel wordt.

Lees verder
Afbeelding Nieuwsbrief 2785

23/6/2022Nieuwsbrief

Wat hebben we al veel bereikt met dit project. Wat hebben we al veel levens kunnen redden. Het is erg fijn dat de ouders en grootouders ons weten te vinden. Daar zit hier alleen wel een “maar “aan.

Lees verder
Afbeelding Nieuwsbrief 2785

27/4/2022Nieuwsbrief

Wat is het toch heerlijk dat na al deze jaren het leven weer wat normaler is. In Uganda is deze week de laatste corona patiënt ontslagen.

Lees verder
Afbeelding Nieuwsbrief 2785

6/3/2022Nieuwsbrief

Als ik aan februari denk dan denk ik altijd aan een rustige maand. Dat was het deze maand ook wel. Voor het eerst in twee jaar is het weer echt rustig op ons terrein. We zijn heel erg bezig met het overwinnen van malaria.

Lees verder
1234 Volgende