Help ons! Eenmalige gift

Wilt u een eenmalige gift doen aan Home Sweet Home?

Vul dan het formulier in, u kunt ook doneren via de Paypal, klik dan op de onderstaande knop.

U kunt het ook zelf overmaken op rekening: NL73 RABO 0122 8824 15.

Wij willen u heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage, wij zijn afhankelijk van uw hulp! Het bestuur in Nederland werkt uitsluitend met vrijwilligers, zodat uw bijdrage nagenoeg geheel besteed zal worden in Oeganda.

  • Een pak babymelk waarmee een ondervoed kind gered kan worden kost 8 euro.
  • Voor 20 euro kan een kind met een handicap een maand fysiotherapie krijgen.
  • Voor 25 euro kan een kind een maand naar de zorgboerderij komen.
  • Met een bijdrage van 50 euro red je een ondervoed kind en zijn of haar gezin voor een maand.
  • Voor 95 euro kan een kind een maand lang naar de middelbare school

Home Sweet Home legt gegevens vast zoals naam, e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van donateurschap, lidmaatschap of de verwerking van een eenmalige gift. Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan de bank voor de verwerking van de incassomachtiging, en alleen die gegevens die voor de betreffende verwerking noodzakelijk zijn. Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze stichting betreffen zoals nieuwsbrieven over gestarte en afgesloten projecten. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur. Stuur daarvoor een mail aan

info@homesweethomeuganda.nl

Home Sweet Home zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.

Naar overzicht