Afbeelding

Word vrienden van Home Sweet Home

Wilt u de kinderen van Home Sweet Home graag steunen? Word dan vrienden van Home Sweet Home! Hiermee steunt u ons gehele project. U kunt ook specifiek vriend/vriendin worden van één van onze projectonderdelen. Dit kunt u bij aanmelding in het vak opmerkingen aangeven. Vanaf 5 euro per maand kunt u al vriend(in) worden. Als vriend(in) krijgt u informatie over het reilen en zeilen in ons Kinderhuis, Day Care Vincent, onze Zorgboerderij en het educatieprogramma. Verder zullen wij u uitnodigen voor bijeenkomsten van Home Sweet Home en acties die in Nederland worden gehouden.

Direct doneren

Wat te doen om vrienden te worden

Vul het onderstaand formulier in om u aan te melden.
De naam waarmee u zich opgeeft moet dezelfde naam zijn waarmee u bekend bent bij uw bank. U kunt zelf uw maandelijkse bijdrage kiezen vanaf 5 euro. Uw bijdrage wordt rond de 10de van iedere maand automatisch van uw rekening afgeschreven, zodat u er zelf niets aan hoeft te doen. U bent vrij om zelf te beslissen hoe lang u ons steunt en kunt uw steun op ieder moment weer opzeggen, mocht u dat willen. Dit kan door ons via e-mail hiervan op de hoogte te brengen.

Word donateur formulier

Afbeelding 3508

Home Sweet Home legt gegevens vast zoals naam, e-mailadres en overige gegevens die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van donateurschap, lidmaatschap of de verwerking van een eenmalige gift. Wij verstrekken uw gegevens uitsluitend aan de bank voor de verwerking van de incassomachtiging, en alleen die gegevens die voor de betreffende verwerking noodzakelijk zijn. Alle aan ons toevertrouwde informatie wordt door ons vertrouwelijk behandeld. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt om informatie te sturen die onze stichting betreffen zoals nieuwsbrieven over gestarte en afgesloten projecten. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze zijn verkregen. U kunt zich te allen tijde afmelden als donateur. Stuur daarvoor een mail aan

info@homesweethomeuganda.nl

Home Sweet Home zorgt voor een goede en passende beveiliging (zowel technisch als fysiek) van de aan haar toevertrouwde persoonsbestanden.